Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Multico

Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2025-02-24)
Sugerowana cena
Nasza cena
23,06 PLN
Oszczędzasz 23%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 17,86 zł
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Aleje Jerozolimskie 53
00-697 Warszawa (Polska)
tel: 22 564 08 00
email: biuro@multicobooks.pl
Szczegóły
Autor: Egon Binder
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 9788377636152
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 120
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sztuczki narciarskie czyli nauka jazdy na nartach z dziećmi
Sklep Podróżnika
Ryby
Dla wędkarzy i nie tylko
Dla wędkarzy i nie tylko
ExpressMap