Depresja. Jedzenie które leczy (Uszkodzona okładka)
Zwierciadło
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
31,21 PLN
Oszczędzasz 38%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
Książka pod patronatem czytam.pl
Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. na świecie cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1,5 mln osób.
Jak w naturalny sposób możemy zapobiegać depresji, jak wspomagać organizm w czasie choroby? Na te pytania odpowiadają Karolina I Maciej Szacillo, autorzy książki.
Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię oraz jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.
W książce "Depresja. Jedzenie, które leczy" znajdziesz m.in.:
80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii.
Książkę uzupełniają przykłady technik oddechowych, medytacji oraz zabiegów olejowych.
Karolina i Maciej Szaciłło
Eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą szkolenia oraz warsztaty zdrowego odżywania, a także medytacji. Są autorami popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Zdrowa tarczyca, Dieta Raw Food.
Książka pod patronatem czytam.pl
Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. na świecie cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1,5 mln osób.
Jak w naturalny sposób możemy zapobiegać depresji, jak wspomagać organizm w czasie choroby? Na te pytania odpowiadają Karolina I Maciej Szacillo, autorzy książki.
Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię oraz jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.
W książce "Depresja. Jedzenie, które leczy" znajdziesz m.in.:
80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii.
Książkę uzupełniają przykłady technik oddechowych, medytacji oraz zabiegów olejowych.
Karolina i Maciej Szaciłło
Eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą szkolenia oraz warsztaty zdrowego odżywania, a także medytacji. Są autorami popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Zdrowa tarczyca, Dieta Raw Food.
Szczegóły
Autor: Karolina i Maciej Szaciłło
Wydawnictwo: Zwierciadło
ISBN: 9788381320443
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 272
Format: 19.0x24.0 cm
Oprawa: twarda
Waga: 0.86 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Rak. Nowe metaboliczne podejście do leczenia i profilaktyki nowotworów. (Uszkodzona okładka)
Oficyna Wydawnicza ABA