Italia na talerzu
Znak Koncept
Wysyłka:
Dzisiaj
Sugerowana cena
Nasza cena
191,39 PLN
Oszczędzasz 17%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 160,11 zł
JEDYNA książka o kuchni włoskiej, której potrzebujesz.
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Italii.
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Italii.
Ta wielka księga, pełna zdjęć, pięknych ilustracji, map, przydatnych wykresów, porywających anegdot i portretów wybitnych postaci, to pierwsza taka encyklopedia kuchni włoskiej.
Jeśli chcesz gotować jak prawdziwy Włoch, nie potrzebujesz już niczego więcej. Znajdziesz tu przepisy na dania, które trzeba znać. Zachwycą cię klasyczne i nowoczesne potrawy ze wszystkich regionów Italii. Poznasz najlepsze włoskie produkty: makarony, mięsa, sery, przyprawy, wina, piwa, likiery, kawy.
- Czy Leonardo da Vinci był wegetarianinem?
- Jaka jest różnica między cappuccino, macchiato i mocaccino?
- Czy można zrobić tiramisu bez alkoholu?
- Dlaczego śmietana dodana do carbonary to prawdziwe przestępstwo?
- Czy gnocchi można jeść również na deser?
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 37
30-105 Kraków (Polska)
tel: 12 61 99 500
email: sekretariat@znak.com.pl
Szczegóły
Autor: Francois-Regis Gaudry
Wydawnictwo: Znak Koncept
Seria: Na talerzu
ISBN: 9788324083497
Tłumacz: Weksej Aleksandra
Języki: polski
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 464
Format: 24.0 x 32.8 cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Thunderhead. Tom 2
Uroboros
Żniwa śmierci. Tom 3. Żniwo
Uroboros
Francja na talerzu
Znak Koncept
II wojna światowa na morzu
Znak Horyzont