Oczyszczanie wody Tom 1
Zasoby, wymagania, ocena jakości i monitoring

Wydawnictwo Naukowe PWN
Oczyszczanie wody Tom 1
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
78,10 PLN
Nasza cena
71,02 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 61,03 zł

Przedstawiamy najnowszą, zaktualizowaną i poszerzoną (dwutomową) uznaną i popularną na rynku książkę ? kompendium dotyczące oczyszczania wody. Tom 1. Oczyszczanie wody nosi tytuł: Zasoby, wymagania, ocena jakości i monitoring. W tym 1. Tomie Autorzy omawiają aspekty dotyczące: składu wód podziemnych i powierzchniowych metod monitoringu i sterowania procesami oczyszczania wody korozji w środowisku wodnym wtórnego zanieczyszczenia wody w systemie dystrybucji, a także oceny ryzyka związanego ze spożyciem wody. Tom 2. natomiast będzie poświęcony jednostkowym procesom oczyszczania wody (np. filtracji, adsorpcji czy odkwaszaniu wody). Wyjątkowym wyróżnikiem na rynku książki OczyszczaniE wodyjest już jej wielka popularność (poprzednich sześciu wydań), nazwiska wybitnych Autorów oraz sposób ujęcia i kompleksowość poruszanych kwestii. Kompendium Oczyszczanie wody. Tom 1 kierowane jest do studentów i wykładowców inżynierii środowiska, inżynierii wodnej, budownictwa wodnego, ale również ochrony środowiska ? wykładanych na politechnikach, uniwersytetach, uczelniach rolniczych czy przyrodniczych, a także do technologów oczyszczania wody Liczne odwołania do praktyki czynią z tego podręcznika również bardzo dobry i praktyczny poradnik dla inżynierów ? praktyków.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2022
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Oczyszczanie wody Tom 1
    Podtytuł: Zasoby, wymagania, ocena jakości i monitoring
    Autor: Apolinary L. Kowal, Maria Świderska-Bróż, Małgorzata Wolska
    Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
    Seria: Środowisko
    ISBN: 9788301221416
    Języki: polski
    Rok wydania: 2022
    Ilość stron: 300
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: