Domowe konserwy w słojach i puszkach oraz kiszonki Bożenki
Olesiejuk
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)
Sugerowana cena
Nasza cena
109,97 PLN
Oszczędzasz 9%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 74,68 zł
Kolejna książka Roberta Winckiewicza tym razem poświęcona jest przechowywaniu żywności w słoikach i puszkach.
Opisane zostały sposoby konserwowania nie tylko mięsa, ale także warzyw i owoców. Zamieszczone informacje ułatwią przygotowanie wielu dań, pasztetów, past, marynat i kiszonek zamkniętych w puszkach lub słojach. Czytelnik znajdzie tu przepisy m.in. na gulasz angielski, mielonkę turystyczną, paprykarz, pasztet myśliwski czy kiszone grzyby leśne.
Opisane zostały sposoby konserwowania nie tylko mięsa, ale także warzyw i owoców. Zamieszczone informacje ułatwią przygotowanie wielu dań, pasztetów, past, marynat i kiszonek zamkniętych w puszkach lub słojach. Czytelnik znajdzie tu przepisy m.in. na gulasz angielski, mielonkę turystyczną, paprykarz, pasztet myśliwski czy kiszone grzyby leśne.
Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: wydawnictwo@dressler.com.pl
Szczegóły
Autor: Robert Winckiewicz
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788382627688
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 306
Format: 19.0 x 25.0 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.129 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Ambasada śledzia
Zwierciadło
Chleb. Domowa piekarnia
Pascal