Żywienie w stwardnieniu rozsianym

PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Żywienie w stwardnieniu rozsianym
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
24,15 PLN
Nasza cena
17,54 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Jednym z ważniejszych elementów terapii w stwardnieniu rozsianym jest leczenie dietetyczne, dzięki któremu możemy wpływać na poszczególne objawy towarzyszące chorobie, łagodzić takie dolegliwości, jak: zaparcia, męczliwość, problemy z pęcherzem. Pierwsza cześć teoretyczna zawiera informacje na temat wartości energetycznej produktów spożywczych, a druga omówienie potraw, odpowiednich dla chorych na stwardnienie rozsiane. Odbiorcy: dietetycy, czytelnicy bez przygotowania medycznego.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2005
  • Format: 21x15cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Żywienie w stwardnieniu rozsianym
    Autor: Pohlau Dieter, Werner Gudrun
    Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
    Kod paskowy: 9788320030525
    ISBN: 8320030528
    Tytuł oryginału: GESUND UND BEWUSST ESSEN BEI MULTIPLER SKLEROSE
    Język oryginału: niemiecki
    Tłumacz: Skalska Maria
    Języki: polski
    Rok wydania: 2005
    Ilość stron: 96
    Format: 21x15cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.145 kg

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: