Organizacja pracy w hotelarstwie 2
25/2008

Rea
Organizacja pracy w hotelarstwie 2
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
43,00 PLN
Nasza cena
41,10 PLN
Oszczędzasz 5%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2008
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie 2
    Podtytuł: 25/2008
    Autor: Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata
    Wydawnictwo: Rea
    ISBN: 9788375440218
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum » Klasa 1
    Technikum » Klasa 2
    Technikum » Klasa 3
    Technikum » Klasa 4

    MEN: 25/2008
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2008
    Ilość stron: 270
    Format: 17 x 24 cm
    Oprawa: miękka
    Waga: 0.424 kg

    Recenzje