Kuchnia Polska wer. francuska
Parma Press

Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
35,69 PLN
Oszczędzasz 26%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 35,05 zł
Nasza kucharska książka jest pretekstem do kulinarnej wędrówki po Polsce. W każdym regionie kraju zaskoczy nas bogactwo i różnorodność lokalnej kuchni, używanych przypraw i dodatków. Tradycyjne pieczywa i domowe wędliny, własne przetwory z owoców i warzyw, zawiesiste zupy, pieczone mięsa, grzyby na wiele sposobów no i rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego nalewki owocowe i miody pitne. Przepisy kulinarne zawarte w naszej książce, pozwolą przygotować kilkadziesiąt potraw tradycyjnej kuchni polskiej.
Wersja francuska
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo Parma Press Bogna Parma
Al. Piłsudskiego 189b
05-270 Marki (Polska)
tel: 601801788
email: wydawnictwo@parmapress.com.pl
Szczegóły
Autor: Izabella Byszewska, Christian Parma
Wydawnictwo: Parma Press
ISBN: 9788396717313
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 96