Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki

Pascal
Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze
Sugerowana cena
65,00 PLN
Nasza cena
43,98 PLN
Oszczędzasz 33%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 38,79 zł

Owoce, zioła i alkohol – to tylko początek! Kolejny krok to eksperymentowanie i próby łączenia ze sobą różnych składników. A to już nie lada wyzwanie! Niektóre pasują do siebie bardziej niż inne, dlatego oprócz sprawdzonego przepisu przy każdej nalewce znajdziesz listę produktów, które najlepiej się z nią komponują i najpełniej podbijają jej smak. Zainspiruj się i odkryj ulubione kompozycje! To nie wszystko! Do każdego przepisu przygotowałem też porady ułatwiające cały proces, a także ciekawostki, którymi zaimponujesz znajomym w trakcie wspólnej degustacji. Nalewki to hobby dla cierpliwych, ale efekt końcowy jest tego wart! Dzielę się doświadczeniami i obserwacjami, dzięki którym przygotujesz idealną nalewkę! Daję 100% gwarancji! Przekonaj się, jak smakują: wódka mandarynkowa, kurkumówka, nalewka z suszu, jarzębinówka, rabarbarówka z szałwią czy przepalanka. Nie bój się eksperymentować! Pamiętaj, że nawet jeśli dokładnie odtworzysz przepis, to owoce każdego roku są inne, co może wpłynąć na smak i aromat. Ale gdy w końcu otworzysz butelkę, pozostanie już tylko długo biesiadować i rozmawiać, delektując się kieliszkiem przepysznego trunku! Na tym właśnie polega MAGIA domowych nalewek. Piotr Ogiński #kochamnalewki Vloger kulinarny, autor kanału na YouTube Kocham gotować. Uczestnik programów kulinarnych, m.in. Top Chef, Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia oraz Najlepsza Kuchnia.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2023
  • Format: 16.2x23.5cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki
    Autor: Piotr Ogiński
    Wydawnictwo: Pascal
    ISBN: 9788383171302
    Języki: polski
    Rok wydania: 2023
    Ilość stron: 240
    Format: 16.2x23.5cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.815 kg

    Recenzje