Fakt poradnik. Przetwory
Ringier Axel Springer Polska

Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
9,18 PLN
Oszczędzasz 15%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 7,74 zł
Dżemy czy korniszony ze sklepu nie dorównują smakiem tym przygotowywanym przez nasze babcie. Proponujemy naszym Czytelnikom poradnik zawierający prawie 100 przepisów na pikle, sałatki, marynaty, dżemy, konfitury, marmolady, powidła, kompoty i soki, a także półprodukty do innych potraw. Dodatkowo w poradniku można znaleźć: podstawowe informacje o niezbędnym sprzęcie do przygotowywania przetworów, zasady i rodzaje pasteryzacji, zalecenia dotyczące przechowywania przetworów, kalendarz sporządzania przetworów z różnych owoców i warzyw.
Szczegóły
Autor: Anna Książek
Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska
ISBN: 9788380911666
Ilość stron: 96
Oprawa: broszurowa