Kuchnia wegańska na cztery pory roku

RM
Kuchnia wegańska na cztery pory roku
Wysyłka:
Dzisiaj
Sugerowana cena
49,99 PLN
Nasza cena
40,50 PLN
Oszczędzasz 19%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 31,75 zł

Dieta wegańska wcale nie musi być jednostajna. Wystarczy, że odkryjesz bogactwo darów każdej z pór roku. Wiosenne warzywa liściaste, letnie zioła, jesienne owoce, zimowe bulwy... Matka Natura dba o różnorodność naszego jadłospisu. Wystarczy tylko wyczuć jej rytm. Sezonowość to klucz do prawidłowo zbilansowanej diety. Warto zwracać na nią uwagę przy robieniu zakupów. Dzięki temu mamy szansę na zdrowsze życie i wspomagamy lokalnych wytwórców. Dzięki tej książce dowiesz się, jak tego dokonać. Znajdziesz tu informacje o: – korzyściach płynących ze stosowania diety wegańskiej, – makro- i mikroskładnikach w żywieniu weganina, – źródłach białek, tłuszczów, węglowodanów, witamin i minerałów, – składnikach niedoborowych w diecie wegańskiej i sposobach ich uzupełnienia oraz przepisy na wyjątkowe wegańskie dania z uwzględnieniem produktów sezonowych. Ewa Sypnik-Pogorzelska i Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska to dyplomowane dietetyczki z powołaniem i założycielki Poradni Dietetycznej Dietosfera. Autorki licznych książek i artykułów. Występowały w programach poradnikowych i lifestylowych dla telewizji Kuchnia+, Polsat i TVN.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2023
  • Format: 16.2x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Kuchnia wegańska na cztery pory roku
    Autor: Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska, Ewa Sypnik-Pogorzelska
    Wydawnictwo: RM
    ISBN: 9788381517942
    Języki: polski
    Rok wydania: 2023
    Ilość stron: 192
    Format: 16.2x23.5cm
    Oprawa: Miękka

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: