Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

Pascal
Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)
Sugerowana cena
79,99 PLN
Nasza cena
56,01 PLN
Oszczędzasz 30%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 47,74 zł

Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z…

Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i ‘Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!

Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!

Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!


Kraj produkcji: Polska

Producent:
Pascal
Zapora 25
43-382 Bielsko-Biała (Polska)
tel: 338282888
email: pascal@pascal.pl


Szczegóły

  • Rok wydania: 2023
  • Format: 17x24 cm
  • Oprawa: twarda
  • Tytuł: Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna
    Autor: Emiliano Castagna .
    Wydawnictwo: Pascal
    Kod paskowy: 9788383171777
    ISBN: 978-83-8317-177-7
    Rok wydania: 2023
    Ilość stron: 288
    Format: 17x24 cm
    Oprawa: twarda

    Recenzje