Co robić aby potrawa się udała
KDC Klub dla Ciebie

Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2025-02-24)
Sugerowana cena
Nasza cena
19,29 PLN
Oszczędzasz 4%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 14,93 zł
Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: * przyrządzić 20 tradycyjnych polskich potraw w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... * skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na francuskim cieście * poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i bigosu * wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem.
Szczegóły
Autor: Alina Stradecka
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
ISBN: 9788325800796
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 128
Format: 13.0x19.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.2 kg