Domowe wędzenie żywności
RM
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)
Sugerowana cena
Nasza cena
37,58 PLN
Oszczędzasz 17%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 31,52 zł
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: handlowy@rm.com.pl
Szczegóły
Autor: Warren Anderson
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381519205
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 256
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sigma Force T.13 Diabelska korona
Albatros
Burza piaskowa
Albatros
Tygiel zła. Cykl Sigma Force. Tom 14
Albatros
Mamy morderstwo w Mikołajkach
Dolnośląskie
Specnaz
Rebis
Czarna wdowa
Filia
Wyrocznia
Amber