Domowe wędzenie żywności

RM
Domowe wędzenie żywności
Wysyłka:
Dzisiaj
Sugerowana cena
44,99 PLN
Nasza cena
36,46 PLN
Oszczędzasz 19%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 31,52 zł

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty! Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2024
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Domowe wędzenie żywności
    Autor: Warren Anderson
    Wydawnictwo: RM
    ISBN: 9788381519205
    Języki: polski
    Rok wydania: 2024
    Ilość stron: 256
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka

    Recenzje