Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
Znak Koncept

Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2025-02-24)
Sugerowana cena
Nasza cena
66,56 PLN
Oszczędzasz 17%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 65,19 zł
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy
- Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
- Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
- Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
- Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
- I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:
- Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
- Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
- Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!
Kraj produkcji: PL
Producent:
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 37
30-105 Kraków (Polska)
tel: 12 61 99 500
email: sekretariat@znak.com.pl
Szczegóły
Autor: Richer Dan, Parla Katie
Wydawnictwo: Znak Koncept
ISBN: 9788324085156
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 288
Format: 20.5 x 25.0 cm
Oprawa: Twarda
Kraj produkcji: PL
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Masło
Literackie