Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

Znak Koncept
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
Wysyłka:
Przedsprzedaż
Sugerowana cena
79,99 PLN
Nasza cena
66,93 PLN
Oszczędzasz 17%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 66,93 zł

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy
  • Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
  • Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
  • Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
  • Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
  • I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:
  • Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
  • Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
  • Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

Kraj produkcji: PL

Producent:
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 37
30-105 Kraków (Polska)
tel: 12 61 99 500
email: sekretariat@znak.com.pl


Szczegóły

  • Rok wydania: 2025
  • Format: 20.5 x 25.0 cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
    Autor: Richer Dan, Parla Katie
    Wydawnictwo: Znak Koncept
    ISBN: 9788324085156
    Języki: polski
    Rok wydania: 2025
    Ilość stron: 288
    Format: 20.5 x 25.0 cm
    Oprawa: Twarda
    Kraj produkcji: PL

    Recenzje