Podstawy żywienia człowieka
Zasadnicza szkoła zawodowa

WSiP
Podstawy żywienia człowieka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
33,60 PLN
Nasza cena
27,44 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Numer dopuszczenia: 15/2005

Szczegóły

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Podstawy żywienia człowieka
    Podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa
    Autor: Czerwińska Dorota, Gulińska Edyta
    Wydawnictwo: WSiP
    Seria: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
    ISBN: 9788302091520
    Kategoria: Podręczniki
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

    MEN: 15/2005
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2012
    Ilość stron: 192
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.28 kg

    Recenzje