Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik

WSiP
Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
39,70 PLN
Nasza cena
36,09 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka. Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych,funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 14,5 x 20,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik
    Autor: Krystyna Flis, Wanda Konaszewska
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302028670
    Kategoria: Podręczniki
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2013
    Ilość stron: 240
    Format: 14,5 x 20,5 cm
    Oprawa: miękka
    Waga: 0.27 kg

    Recenzje