Jedzenie, które leczy

Świat Książki
Jedzenie, które leczy
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
29,90 PLN
Nasza cena
24,50 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

?Niech żywność będzie twoim lekarstwem, a lekarstwo twoją żywnością? ? tak już w starożytności mawiał Hipokrates. I nie ma w tym żadnej magii. Brukselka zapobiega powstawaniu nowotworów, kasza gryczana wzmacnia serce, suszone morele opóźniają proces starzenia się, a pomidory poleca się osobom cierpiącym na choroby nerek. Poznaj cenne właściwości produktów, które dobroczynnie wpłyną na Twój organizm i dodadzą Ci witalności. Skorzystaj z przepisów na smaczne i lecznicze dania.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2009
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Jedzenie, które leczy
    Autor: Barbara Jakimowicz-Klein
    Wydawnictwo: Świat Książki
    Kod paskowy: 9788324708765
    ISBN: 978-83-247-0876-5
    Rok wydania: 2009
    Ilość stron: 176
    Oprawa: Twarda

    Recenzje