Zarządzanie jakością żywności
Ujęcie technologiczno-menedżerskie

WNT
Zarządzanie jakością żywności
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
39,00 PLN
Nasza cena
36,07 PLN
Oszczędzasz 8%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Zarządzanie jakością żywności
    Podtytuł: Ujęcie technologiczno-menedżerskie
    Autor: P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen
    Wydawnictwo: WNT
    Seria: ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ TECHNOLOGIA
    Kod paskowy: 9788320429664
    ISBN: 8320429668
    Tytuł oryginału: FOOD QUALITY MANAGEMENT: A TECHNO-MANAGERIAL APPROACH
    Język oryginału: angielski
    Tłumacz: Źródłowski Zdzisław
    Języki: polski
    Rok wydania: 2016
    Ilość stron: 412
    Format: 17.0x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.591 kg

    Recenzje