Encyklopedia wypieków i pieczenia
Wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów

Rea
Encyklopedia wypieków i pieczenia
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
44,90 PLN
Nasza cena
30,88 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

W Encyklopedii wypieków znaleźć można doskonałe przepisy na wszelkiego rodzaju wypieki. Łatwe pieczywo na co dzień, chleby na zakwasie, chrupkie pieczywo, eleganckie bułeczki, tradycyjne drobne ciasteczka, ciasta ucierane, których nie powstydzi się żadna gospodyni, i okazałe torty sąsiadują z pełna smaku focaccią i puszystymi, amerykańskimi babeczkami. Wszystkie przepisy podstawowe ilustrowane są przejrzystymi zdjęciami, krok po kroku wyjaśniającymi, jak postępować. W książce umieszczone jest około 300 pięknych zdjęć.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 17.5x24.5cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Encyklopedia wypieków i pieczenia
    Podtytuł: Wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów
    Wydawnictwo: Rea
    ISBN: 9788375441611
    Tytuł oryginału: Rutiga bakboken
    Język oryginału: szwedzki
    Tłumacz: Jonsson Elżbieta
    Języki: polski
    Rok wydania: 2010
    Ilość stron: 320
    Format: 17.5x24.5cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.942 kg

    Recenzje