Gotowanie na parze Mięso i ryby

Dragon
Gotowanie na parze Mięso i ryby
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
8,00 PLN
Nasza cena
5,49 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Gotowanie na parze Mięso i ryby
    Autor: Drewniak Mirek
    Wydawnictwo: Dragon
    ISBN: 9788361582700
    Języki: polski
    Rok wydania: 2010
    Ilość stron: 32
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.1 kg

    Recenzje