Potrawy z warzyw

Prószyński i S-ka
Potrawy z warzyw
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
0 PLN
Nasza cena
7,90 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Dania, których podstawą są jarzyny ze względu na walory odżywcze, należą do najbardziej prozdrowotnych potraw. W książce znajdują się przepisy na warzywne dodatki do mięs, ryb i jaj, takie jak fasolka szparagowa na kwaśno, fenkuł pod beszamelem, a także takie, które stanowią danie główne, jak pietruszkowe placuszki czy dynia zapiekana z sosem mięsnym.

Szczegóły

  • Rok wydania: 0
  • Format: 15x21cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Potrawy z warzyw
    Autor: Adamczewska Barbara
    Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
    Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
    Kod paskowy: 9788373377622
    ISBN: 837337762X
    Języki: polski
    Ilość stron: 96
    Format: 15x21cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.26 kg

    Recenzje