Właściwości fizyczne żywności

WNT
Właściwości fizyczne żywności
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
49,00 PLN
Nasza cena
47,90 PLN
Oszczędzasz 3%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego projektowania produktu żywnościowego, jego procesu technologicznego i sterowania nim oraz do projektowania maszyn, urządzeń i aparatów niezbędnych we wszystkich branżach przemysłu spożywczego.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Właściwości fizyczne żywności
    Wydawnictwo: WNT
    ISBN: 9788320437041
    Języki: polski
    Rok wydania: 2016
    Ilość stron: 340
    Format: 16.5x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.571 kg

    Recenzje