Organizacja pracy w hotelarstwie Poradnik metodyczny

Rea
Organizacja pracy w hotelarstwie Poradnik metodyczny
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
15,00 PLN
Nasza cena
10,50 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Niniejszy poradnik przeznaczony jest dla nauczycieli przedmiotu organizacja pracy w hotelarstwie w technikum hotelarskim i powstał na podstawie podręcznika: Organizacja pracy w hotelarstwie. Zawiera propozycje realizacji treści programowych zgodnych z nowym programem nauczania.


Szczegóły

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie Poradnik metodyczny
    Autor: Kołodziejczyk Magdalena
    Wydawnictwo: Rea
    ISBN: 9788375442366
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum » Klasa 1
    Technikum » Klasa 2
    Technikum » Klasa 3

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Poradnik metodyczny
    Języki: polski
    Rok wydania: 2010
    Ilość stron: 88
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.16 kg

    Recenzje