Technologia gastronomiczna część 2 Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

WSiP
Technologia gastronomiczna część 2 Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
40,30 PLN
Nasza cena
34,70 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Kartonowa
  • Tytuł: Technologia gastronomiczna część 2 Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
    Autor: Kmiołek Anna
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302112560
    Kategoria: Podręczniki
    Liceum » Klasa 1
    Liceum » Klasa 2
    Liceum » Klasa 3
    Technikum » Klasa 1
    Technikum » Klasa 2
    Technikum » Klasa 3
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 260
    Format: 17.0x24.0cm
    Oprawa: Kartonowa
    Waga: 0.4 kg

    Recenzje