Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum

Rea
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
39,40 PLN
Nasza cena
33,06 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie cukiernik w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.

znaczenie i rola żywności w żywieniu człowieka
procesy zachodzące w produktach spożywczych
opakowania
organizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP
charakterystyka surowców cukierniczych


Szczegóły

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
    Podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
    Autor: Kaźmierczak Magdalena
    Wydawnictwo: Rea
    ISBN: 9788375443608
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum » Klasa 1

    MEN: 2011
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2011
    Ilość stron: 304
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.44 kg

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: