Wypiekanie chleba Krok po kroku
RM
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
21,87 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Z książki dowiesz się, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac dokładnie opisano i zilustrowano.
Szczegóły
Autor: Lepard Dan, Whittington Richard
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788372439505
Tytuł oryginału: Baker Spice. Exceptional Breads
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Kwiecień-Maniewska Olga
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 160
Format: 16.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wiem co jem Przepisy z programu
Publicat
W cieniu krzyża
Opowieśc o Ricie z Cacii
Opowieśc o Ricie z Cacii
Rosemaria
Moje wypieki Wielki powrót
Egmont
Modlitewnik Św. Rita
Wydawnictwo M