Gotowanie na parze
Encyklopedia zdrowia

Literat
Gotowanie na parze
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
4,10 PLN
Nasza cena
2,90 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), reguł zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery (przy każdym daniu podano czas przygotowania i liczbę porcji). Przykładowe przepisy: zupa z zielonego groszku, knedle drożdżowe z owocami, brokuły z migdałami, warzywa z kaszą kuskus, łosoś w sosie pomidorowym, flądra w ziołach, wieprzowina z kalafiorem, klopsy ziołowe, zabaglione.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 15.0x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Gotowanie na parze
    Podtytuł: Encyklopedia zdrowia
    Autor: Basse Monika
    Wydawnictwo: Literat
    Seria: Encyklopedia zdrowia
    ISBN: 9788377742235
    Języki: polski
    Rok wydania: 2011
    Ilość stron: 32
    Format: 15.0x21.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.07 kg

    Recenzje