Mięsa na zimno
sprawdzone przepisy
Olimp Media
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
15,62 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą gamę pasztetów.
Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka.
Proponujemy specjały tańsze i droższe dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.
Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka.
Proponujemy specjały tańsze i droższe dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.
Szczegóły
Podtytuł: sprawdzone przepisy
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071069
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 112
Format: 17.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.33 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Najpiękniejsze baśnie braci Grimm
Podsiedlik-Raniowski
Naklejam i maluję Kim chcesz zostać
Siedmioróg
Harry i wiaderko pełne dinozaurów 5 Aa psik! Jesteśmy przeziębieni!
Media Service Zawada
Kropka pe el Przewodnik po Polsce dla dzieci
Dwie Siostry
Tytus Romek i A'tomek Księga XXIII Tytus i bzikotyki
Prószyński i S-ka
Kronos 3/2011 Książę
Sic!