Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
PZWL Wydawnictwo Lekarskie

Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
71,20 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych w produktach spożywczych i potrawach, wyrażone w 100 g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia. W obecnym wydaniu zgodnie z nowymi przepisami poza współczynnikami przeliczeniowymi białka, tłuszczu i węglowodanów przy obliczaniu wartości energetycznej produktów i potraw uwzględniono współczynnik przeliczeniowy dla błonnika pokarmowego.
Kraj produkcji: PL
Producent:
PZWL Wydawnictwo Lekarskie Sp. z o.o.
ul. G. Daimlera 2
02-460 Warszawa (PL)
tel: 22 695 48 15
email: recepcja@pwn.pl
Szczegóły
Autor: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Iwanow Krystyna
Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN: 9788320044447
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 160
Format: 20.5x28.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.41 kg