Ozdabianie potraw
Encyklopedia smakosza

Delta W-Z
Ozdabianie potraw
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
29,40 PLN
Nasza cena
30,60 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Książka zawiera mnóstwo propozycji wyrafinowanych ozdób z owoców i warzyw, jaj, masła i ciasta. Ozdabianie zimnych półmisków, koreczków i tortów. Przygotowanie potraw objaśnione krok po kroku, zarówno w tekście jak i na zdjęciach.

Każda dekoracja została przedstawiona na kolorowym zdjęciu.

Szczegóły

  • Rok wydania: 1994
  • Format: 19.5x25.0cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Ozdabianie potraw
    Podtytuł: Encyklopedia smakosza
    Autor: Biller Rudolf
    Wydawnictwo: Delta W-Z
    Kod paskowy: 9788371751387
    ISBN: 8371751389
    Tytuł oryginału: Garnieren und Verzieren
    Język oryginału: niemiecki
    Tłumacz: Świątkowska Monika
    Języki: polski
    Rok wydania: 1994
    Ilość stron: 160
    Format: 19.5x25.0cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.61 kg

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: