Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Ocena, uwarunkowania, rozwój.

Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
35,70 PLN
Nasza cena
29,70 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Rozprawa poświęcona jest bardzo ważnemu zagadnieniu jakim obecnie jest innowacyjność. Autorka zajęła się badaniem innowacyjności w przemyśle spożywczym, który może stać się naszą narodową specjalnością. Aby tak się stało, to konieczne jest stosowanie innowacyjnych metod produkcji, zarządzania i organizacji pracy oraz dystrybucji towarów. Z recenzji wydawniczej prof. zw. dr hab. Wiesława Pluty

Szczegóły

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
    Podtytuł: Ocena, uwarunkowania, rozwój.
    Autor: Grzelak Maria Magdalena
    Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
    ISBN: 9788375257090
    Języki: polski
    Rok wydania: 2011
    Ilość stron: 264
    Format: 17.0x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.44 kg

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: