Chemia żywności Tom 1
składniki żywności

WNT
Chemia żywności Tom 1
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
46,00 PLN
Nasza cena
33,05 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych. Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Chemia żywności Tom 1
    Podtytuł: składniki żywności
    Autor: Praca zbiorowa
    Wydawnictwo: WNT
    ISBN: 9788363623357
    Języki: polski
    Rok wydania: 2012
    Ilość stron: 234
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.4 kg

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: