Potrawy z Jajek
Astrum Wydawnictwo Sp.z o.o.
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
13,23 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Co było pierwsze-jajko czy kura? A co jest tańszym i mniej kalorycznym produktem spożywczym? Oczywiście jajko. Tylko co zrobić, żeby przygotowana na jego bazie potrawa stała się kulinarnym rarytasem? Jak urozmaicić omlet, aby okazał się wykwintnym daniem głównym podczas rodzinnej imprezy? I czy z dnia na dzień można przemienić się w mistrza przekąsek oraz pysznych sufletów? Dzięki książce, którą trzymasz w ręce-tak. Zamieszczone w niej przepisy pomogą każdemu amatorowi kuchni umiejętnie i nad podziw szybko ugotować pożywną zupę, sporządzić wyszukany deser czy upiec smaczną zapiekankę, używając jako składnika podstawowego jajka. Barbara Jakimowicz-Klein, autorka tekstu, odsłania przed czytelnikiem tajniki sztuki kulinarnej. Doradza, jak-zgodnie z zaleceniami Diety Funkcjonalnej Lecha Tkaczyka-uatrakcyjnić każdy obiad i czego dodać do potraw, aby zyskały one ciekawy i głęboki smak. Ponadto przekonuje do kreatywnego gotowania, umożliwiającego nowe spojrzenie na tradycyjną polską kuchnię. Jeśli więc chcesz zabłysnąć wśród znajomych jako świetna gospodyni, twórczyni najlepszych wielkanocnych przysmaków-sięgnij do tej książki. Naprawdę warto!
Szczegóły
Podtytuł:
Autor: Barbara Jakimowicz-Klein
Wydawnictwo: Astrum Wydawnictwo Sp.z o.o.
ISBN: 9788372771928
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 135
Oprawa: miękka
Waga: 0.11 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Urologia podręcznik dla studentów medycyny
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Moje pierwsze kolory
Aksjomat
Historie miłosne
Znak
Mały palec Buddy
W.A.B.
Szalone życie Rudolfa
W.A.B.
Mała encyklopedia małżeńska
W.A.B.
Adam Bień 1899-1998
Działalność społeczna i polityczna
Działalność społeczna i polityczna
Muzeum Historii Polskiego Ruchu Ludowego
Ultrasonografia w położnictwie i ginekologii Tom IV
Urban & Partner
Kołysanki dla dzieci
Folk