Potrawy z jaj. W kuchni
Olesiejuk
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
3,24 PLN
Oszczędzasz 19%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Jajka są jednym z produktów najczęściej używanych do przyrządzania potraw. Oto, co można z nich wyczarować...
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły
Autor: Franca Feslikenian
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788378447863
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 19x23.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.186 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zimne przystawki
Olesiejuk
Dania z piekarnika. W kuchni
Olesiejuk
Kuchnia chińska
Olesiejuk
Kuchnia indyjska
Olesiejuk
Kuchnia tajska
Olesiejuk
Kuchnia włoska
Olesiejuk
Arduino w akcji
Helion
AVR Układy peryferyjne
Helion