Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

WSiP
Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
96,90 PLN
Nasza cena
88,05 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 70,36 zł

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
    Podtytuł: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
    Autor: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302134814
    Kategoria: Podręczniki
    Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2017
    Ilość stron: 336
    Format: 17.0x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.51 kg

    Recenzje