Ryby Encyklopedia gotowania

Prószyński i S-ka
Ryby Encyklopedia gotowania
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
0 PLN
Nasza cena
7,80 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Tomik zawiera kilkadziesiąt przepisów na niezwykle cenne dla organizmu dania. Znajdą tu Państwo receptury na smakowite rybne pasztety, zupy oraz potrawy smażone i pieczone. Wszystkie bardzo smaczne, a przede wszystkim godne rozpropagowania w codziennym jadłospisie.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2004
  • Format: 15x21cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Ryby Encyklopedia gotowania
    Autor: Szymanderska Hanna
    Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
    Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
    Kod paskowy: 9788373375864
    ISBN: 8373375864
    Języki: polski
    Rok wydania: 2004
    Ilość stron: 96
    Format: 15x21cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.26 kg

    Recenzje