Domowe marynaty
Słodkie kwaśne i pikantne

RM
Domowe marynaty
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
22,50 PLN
Nasza cena
20,44 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Chcemy, by nasze potrawy były wyśmienite i długo zachowywały swój smak. Marynowanie jako sposób przedłużania trwałości produktów spożywczych znowu staje się popularne. Wypróbuj nasze niecodzienne przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby, ryby, orzechy, zioła i jajka. Produkty te konserwujemy w oleju, occie, cukrze, soli i alkoholu. Podpowiemy Ci, jak zrobić pesto nie tylko pomidorowe, lecz także makowe, borowikowe i z pestek dyni. Nauczymy Cię, jak zamarynować kapary i ślimaki. Doradzimy, co zrobić, by marynowane ogórki miały niepowtarzalny smak. Dzięki nam dowiesz się, jak zamarynować w alkoholu owoce egzotyczne i grzyby. W książce znajdziesz: najważniejsze zasady konserwowania potraw, szczegółowy kalendarz marynowania produktów, liczne przepisy: łatwe, tradycyjne, nietypowe i ekstrawaganckie.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 16.5x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Domowe marynaty
    Podtytuł: Słodkie kwaśne i pikantne
    Autor: Colette Prommer, Stefan Grossauer
    Wydawnictwo: RM
    ISBN: 9788377731420
    Języki: polski
    Rok wydania: 2014
    Ilość stron: 96
    Format: 16.5x23.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.27 kg

    Recenzje