Kuchnia polska na cztery pory roku
SBM
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
18,25 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.
Szczegóły
Autor: Krawczyk Marta
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378453543
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 240
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.93 kg