Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne
29/2013

WSiP
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze
Sugerowana cena
89,50 PLN
Nasza cena
81,39 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 59,79 zł

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne
    Podtytuł: 29/2013
    Autor: Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302136320
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum » Klasa 1
    Technikum » Klasa 2
    Technikum » Klasa 3

    MEN: 29/2013
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 304
    Format: 17 x 24 cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.46 kg

    Recenzje