Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
34/2013

WSiP
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
Wysyłka:
1 - 2 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
83,90 PLN
Nasza cena
76,31 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 69,51 zł

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).

Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.

Nr dopuszczenia MEN: 34/2013


Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
    Podtytuł: 34/2013
    Autor: Granecka-Wrzosek Bożena
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302136344
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum
    Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

    MEN: 2013
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 248
    Format: 17 x 24 cm
    Oprawa: miękka
    Waga: 0.375 kg

    Recenzje