Domowy wyrób wędlin

Arystoteles
Domowy wyrób wędlin
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
6,99 PLN
Nasza cena
4,68 PLN
Oszczędzasz 34%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Krótka historia wędliniarstwa w Polsce Zasady doboru mięsa. Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa. Domowe wędzenie wędlin. Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów. Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 16.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Domowy wyrób wędlin
    Autor: Franciszek Wolski
    Wydawnictwo: Arystoteles
    ISBN: 9788363803230
    Języki: polski
    Rok wydania: 2013
    Ilość stron: 64
    Format: 16.0x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.19 kg

    Recenzje