Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
WNT
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
46,50 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności oraz oferta kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym.
Szczegóły
Autor: Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788379261406
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 468
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.755 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Podstawy biologii komórki 2 z płytą CD
Wydawnictwo Naukowe PWN
Fizjologia człowieka z elementami fizjologii stosowanej i klinicznej
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Podstawy biologii molekularnej
Wydawnictwo Uniwersytetu Warszawskiego
Hodowla komórek i tkanek
Wydawnictwo Naukowe PWN
Biologia molekularna w medycynie
Elementy genetyki klinicznej
Elementy genetyki klinicznej
Wydawnictwo Naukowe PWN
Fizjologia roślin
Wydawnictwo Naukowe PWN