Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

WNT
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
59,00 PLN
Nasza cena
46,50 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności oraz oferta kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
    Autor: Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman
    Wydawnictwo: WNT
    ISBN: 9788379261406
    Języki: polski
    Rok wydania: 2014
    Ilość stron: 468
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.755 kg

    Recenzje