Grzyby w naszej kuchni
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
9,02 PLN
Oszczędzasz 15%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Grzybiarze z niecierpliwością oczekują na jesień - czas grzybobrania. Co zrobić z koszami pełnymi grzybów Jak je przyrządzić, aby zadowolić całą rodzinę Co można wyczarować z dostępnych na rynku przez cały rok pieczarek i boczniaków Odpowiedzi na te pytania Czytelnicy znajdą w tej książce. Grzyby smażone, duszone, zapiekane z mięsem i bez tego dodatku, zupy, sałatkii inne grzybowe frykasy - bardziej lub mniej pracochłonne - mają stałe, zagorzałe grono miłośników kulinarnych doznań i mogą uatrakcyjnić niejedno przyjęcie.
Szczegóły
Autor: Wanda Woźniak, Marian Gapiński
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Kod paskowy: 9788309017684
ISBN: 8309017685
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 184
Format: 12.0x19.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Rwa kulszowa
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Tabele kalorii
SBM
Potrawy z woka
Olesiejuk
Desery Szybko i smacznie
Olesiejuk
Czekolada. Szybko i smacznie
Olesiejuk
Zabawne dania Szybko i smacznie
Olesiejuk
Byliny i rośliny cebulowe
Arystoteles
Krok za Krokiem
WAM