Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1

WSiP
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
80,00 PLN
Nasza cena
72,75 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 67,50 zł

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.

Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną).

Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.


Szczegóły

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 17.0 x 24.5 cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1
    Autor: Katarzyna Kocierz
    Wydawnictwo: WSiP
    Seria: Technika w produkcji cukierniczej
    ISBN: 9788302147371
    Kategoria: Podręczniki
    Języki: polski
    Rok wydania: 2016
    Ilość stron: 288
    Format: 17.0 x 24.5 cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.43 kg

    Recenzje