Jadłonomia
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan

Dwie Siostry
Jadłonomia
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
69,00 PLN
Nasza cena
45,26 PLN
Oszczędzasz 35%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia Do czego wykorzystać natkę marchewki Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. W Kuchni roślinnej znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 22.5x29.0cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Jadłonomia
    Podtytuł: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
    Autor: Marta Dymek
    Wydawnictwo: Dwie Siostry
    ISBN: 9788363696184
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 288
    Format: 22.5x29.0cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 1.46 kg

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: