Jadłonomia
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Dwie Siostry
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
45,26 PLN
Oszczędzasz 35%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia Do czego wykorzystać natkę marchewki Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
W Kuchni roślinnej znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
Szczegóły
Podtytuł: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Marta Dymek
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696184
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 288
Format: 22.5x29.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.46 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Nie zwykła kuchnia ? bo każdy jest inny
Słowne (dawniej Burda Książki)
Trzy pstre tygrysy
Universitas
Dieta ze smakiem
100 fit przepisów
100 fit przepisów
Słowne (dawniej Burda Książki)