Chleb
Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

Buchmann
Chleb
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
49,99 PLN
Nasza cena
34,20 PLN
Oszczędzasz 32%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego biblię - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 18.5x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Chleb
    Podtytuł: Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
    Autor: Jeffrey Hamelman
    Wydawnictwo: Buchmann
    ISBN: 9788328012592
    Tytuł oryginału: Bread
    Język oryginału: angielski
    Tłumacz: Kowalczyk Jakub
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 478
    Format: 18.5x23.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 1.026 kg

    Recenzje