Organizacja pracy służby pięter
Technik hotelarstwa
Difin
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
32,89 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 29,46 zł
Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12 ? Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych.
Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności oraz organizację pracy służby pięter. Typy jednostek mieszkalnych, ich funkcje oraz co ważne, zasady dostosowania tych jednostek do potrzeb o różnych rodzajach niepełnosprawności. Autor szczególną uwagę zwrócił na część praktyczną, czyli na technikę pracy housekeepingu, jej organizację oraz na jakże istotne znaczenie współpracy między poszczególnymi działami hotelu odpowiedzialnymi za utrzymanie obiektu w czystości. W podręczniku zawarte są treści dotyczące bezpieczeństwa i higienicznych zasad pracy oraz ekologii w hotelarstwie.
Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa.
Szczegóły
Podtytuł: Technik hotelarstwa
Autor: Marek Halama
Wydawnictwo: Difin
Seria: Edukacja
ISBN: 9788379306657
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 132
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.192 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Ryzyko motywacyjne w gospodarowaniu kapitałem ludzkim w hotelarstwie. Ujęcie ekonomiczne
Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego