Organizacja pracy służby pięter
Technik hotelarstwa

Difin
Organizacja pracy służby pięter
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
36,20 PLN
Nasza cena
32,89 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 29,46 zł

Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12 ? Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych. Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności oraz organizację pracy służby pięter. Typy jednostek mieszkalnych, ich funkcje oraz co ważne, zasady dostosowania tych jednostek do potrzeb o różnych rodzajach niepełnosprawności. Autor szczególną uwagę zwrócił na część praktyczną, czyli na technikę pracy housekeepingu, jej organizację oraz na jakże istotne znaczenie współpracy między poszczególnymi działami hotelu odpowiedzialnymi za utrzymanie obiektu w czystości. W podręczniku zawarte są treści dotyczące bezpieczeństwa i higienicznych zasad pracy oraz ekologii w hotelarstwie. Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 16.0x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Organizacja pracy służby pięter
    Podtytuł: Technik hotelarstwa
    Autor: Marek Halama
    Wydawnictwo: Difin
    Seria: Edukacja
    ISBN: 9788379306657
    Kategoria: Podręczniki
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 132
    Format: 16.0x23.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.192 kg

    Recenzje