W piekarni Pięciu Przemian
Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski

Vivante
W piekarni Pięciu Przemian
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
34,90 PLN
Nasza cena
22,65 PLN
Oszczędzasz 36%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo. Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe. Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo. Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!

Kraj produkcji: PL

Producent:
Wydawnictwo Kobiece Agnieszka Stankiewicz-Kierus sp. k.
Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6
15-111 Białystok (Polska)
tel: 794200649
email: handlowy@wydawnictwokobiece.pl


Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
  • Tytuł: W piekarni Pięciu Przemian
    Podtytuł: Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski
    Autor: Anna Czelej
    Wydawnictwo: Vivante
    ISBN: 9788365170026
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 192
    Format: 14.5x20.5cm
    Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
    Waga: 0.286 kg
    Kraj produkcji: PL

    Recenzje