W piekarni Pięciu Przemian
Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski
Vivante
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
22,65 PLN
Oszczędzasz 36%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo. Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe. Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo. Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!
Kraj produkcji: PL
Producent:
Wydawnictwo Kobiece Agnieszka Stankiewicz-Kierus sp. k.
Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6
15-111 Białystok (Polska)
tel: 794200649
email: handlowy@wydawnictwokobiece.pl
Szczegóły
Podtytuł: Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski
Autor: Anna Czelej
Wydawnictwo: Vivante
ISBN: 9788365170026
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 192
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.286 kg
Kraj produkcji: PL
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Vege kociołkowanie
Sprawdzone przepisy
Sprawdzone przepisy
Studio Emka
Smakoterapia
Edipresse Książki