Mięso z piekarnika i patelni

Prószyński i S-ka
Mięso z piekarnika i patelni
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
12,99 PLN
Nasza cena
8,48 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Najlepsze dania mięsne z piekarnika, patelni i gotowane. Może niechętnie się do tego przyznajemy, ale prawdą jest, że jeśli chodzi o mięso, to większość z nas lubi je tak samo, jak nasz jaskiniowy przodek. Zresztą nic dziwnego, bo jest to produkt, który można przyrządzać na niezliczoną ilość sposobów. W zależności od użytych dodatków i metody przygotowania za każdym razem smakuje inaczej. Prawdę mówiąc, przygotowanie mięsnej potrawy, no może poza paroma najwykwintniejszymi, jest też trochę łatwiejsze niż niejednego dania wegetariańskiego. Tak więc nawet mało doświadczona pani domu z kawałka wieprzowiny, wołowiny czy drobiu jest w stanie przygotować przyzwoity obiad. Może to nie będzie arcydzieło, ale da się zjeść. Natomiast kucharz artysta z kawałka mięsa wydobędzie prawdziwą poezję smaków. Spróbujmy stać się artystami, potraktujmy zawarte w tej książce wiadomości i przepisy jak niezbędne narzędzia i twórzmy wspaniałe kulinarne dzieła.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Mięso z piekarnika i patelni
    Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
    Seria: Biblioteczka Poradnika Domowego
    ISBN: 9788379611508
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 176
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka

    Recenzje